بررسی لایحه رتبه بندی معلمان در کمیسیون آموزش-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

بررسی لایحه رتبه بندی معلمان در کمیسیون آموزش

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از مصوبات این کمیسیون در لایحه رتبه بندی معلمان خبر داد و گفت که براساس یکی از مصوبات رتبه‌بندی به همه معلمان شاغل وزارت آموزش و پرورش تعمیم می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۱۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 01
کد خبر: ۹۳۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر رضا حاجی‌پور با اشاره به جلسات کمیسیون آموزش برای بررسی لایحه رتبه بندی معلمان که از دوشنبه هفته جاری به صورت سه شیفت برگزار شده، گفت: یکی از مصوبات این جلسه، کاهش توقف در رتبه‌ها از ‪۶‬ سال به ۵ سال بود. این عدد برای معلمان مناطق محروم، مرزی و عشایری ۴ سال و برای نخبگان ۳ سال محاسبه خواهد شد.

وی افزود: حذف شرط ۲ سال تجربه ورود به رتبه‌بندی و تعمیم رتبه‌بندی به همه معلمان شاغل وزارت آموزش و پرورش نیز از دیگر مصوبات این جلسه بود.

سخنگوی کمیسیون آموزش با اشاره به مصوبه است کمیسیون مبنی بر حذف محدودیت‌های دستیابی به رتبه ها (سقف درصدی برای هر رتبه) نیز گفت: همچنین بر اساس مصوبه کمیسیون، سقف سنوات دسترسی به رتبه‌های دانشیار معلم و استاد معلم از ۲۰ و ۲۶ به ۱۵ و ۲۱ تقلیل یافت.

وی اضافه کرد: همچنین با نظر اعضا کمیسیون در این لایحه قید شد که وزارت آموزش و پرورش مکلف است ظرف یک ماه آیین نامه مربوط را با همکاری سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی به تصویب هیات دولت برساند.

حاجی‌پور در پایان تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم مصوبه کمیسیون را هرچه سریع‌تر به صحن علنی ارسال و بعد از بررسی و تصویب در صحن علنی مجلس برای تایید نهایی به شورای نگهبان ارسال کنیم./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده